Skip to main content

Beker van Kortenberg

Deelnemingsvoorwaarden: toegankelijk vanaf 6 jaar en tot en met bruine gordel (1ste kyu). Dit toernooi is specifiek voor karateka’s die een eerste wedstrijdervaring willen opdoen. Iedereen die een kata kan uitvoeren is dus welkom. Geldige vergunning VKF betaling inschrijvingsgeld voorleggen.

Controle vergunningen deelnemers is tussen 11u30 en 12u00.

Aanvang wedstrijd is om 12u30.

Inkom toeschouwers =  8 € (-10 jaar gratis) / per persoon.

De wedstrijdvoorwaarden zijn als volgt:

  • Wit t/m Oranje:                 Mogen elke wedstrijd dezelfde LAGERE kata uitvoeren.
  • Groen en Blauw :               De 2 eerste wedstrijden een verschillende LAGERE kata uitvoeren; vanaf de 3de wedstrijd mag er herhaald worden.
  • Bruin (3de en 2de kyu):     De 3 eerste wedstrijden een verschillende kata uitvoeren; vanaf de 4de wedstrijd mag er herhaald worden.
  • Bruin (1ste kyu):                 De 3 eerste wedstrijden een verschillende kata uitvoeren waarvan 1 hogere; vanaf de 4de wedstrijd mag er herhaald worden.

Dames en heren vormen aparte categorieën en deze worden verdeeld in leeftijdsgroepen. Naargelang het aantal inschrijvingen kunnen de indeling in leeftijdsgroepen bij de jongens en de meisjes verschillen. De leeftijd op datum van de wedstrijd geldt voor de indeling in de leeftijdscategorieën.
Indien er minder dan 4 deelnemers zijn in een bepaalde categorie worden deze bij een hogere categorie ingedeeld. Er zijn ook aparte poules voorzien voor volwassenen.

The event is finished.

Datum

nov 18 2023
Expired!

Tijd

00:30 - 19:00

Locatie

Sporthal Kortenberg
Sporthal Kortenberg - Wijngaardstraat 1
Categorie

Organisator

Karate Groot-Kortenberg

Leave a Reply